Agraïment i reconeixement al P. Joan Suñol SJ a la parròquia Sant Ignasi de Lleida

El P. Joan Suñol, a l'Eucaristia de relleu del rector de la parròquia Sant Ignasi de Loiola, a Lleida

Aquest diumenge 29 d'octubre la parròquia de Sant Ignasi de Lleida s'ha omplert de gent per una celebració ben especial: la missa d'acció de gràcies per la dedicació que el P. Joan Suñol ha tingut a la comunitat parroquial al llarg dels últims 25 anys. 

L'Eucaristia ha estat presidida pel bisbe de Lleida, Mons. Salvador Giménez i ha comptat amb la participació de la comunitat de la parròquia, representants de la Plataforma Apostòlica Local de la Companyia de Jesús a Lleida, que aplega la parròquia, la Fundació Arrels Lleida, el col·legi Claver, la CVX Xavier i la comunitat de jesuïtines d'Alcarràs. 

El jesuïta Joan Suñol ha estat rector de la parròquia els últims 25 anys, durant els quals ha impulsat nombroses activitats i iniciatives, entre elles la Fundació Arrels Lleida, que realitza una important tasca d'acompanyament i suport als col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, també hi ha assistit i ha destacat que el P. Suñol "ha sabut transmetre els valors de la justícia social als ciutadans, de la millor manera possible, amb l'exemple". Precisament el seu compromís l'ha fet molt reconegut a la ciutat de Lleida, i com a mostra la medalla a la solidaritat que li va concedir l'Ajuntament de Lleida l'any 2016. 

La celebració es va convertir en una gran festa d'agraíment al P. Suñol per part de la comunitat parroquial, que es reconeix enfortida, renovada i plena de vitalitat. D'aquesta manera acollia també el nou rector, que pren el relleu, el P. Roger Torres SJ.

Podeu veure algunes imatges de la celebració, en aquest àlbum de la delegació de comunicació del Bisbat de Lleida: veure imatges.

Data de la notícia: 
30 de Octubre de 2017

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net