Arrels convida a cridar "Ningú dormint al carrer"

Del 17 al 22 de desembre, persones sense llar, voluntàries i treballadores d'Arrels Fundació sortiran al carrer per sensibilitzar la ciutadania i cridar "Ningú dormint al carrer".

Les persones sense llar són el termòmetre del benestar social i la punta de l'iceberg de la situació de pobresa a Barcelona. Actualment a la ciutat hi ha prop de 3.000 persones sense llar, 800 de les quals dormen al carrer. En els darrers quatre anys, el nombre de persones sense sostre ha augmentat un 32%. "No pot ser que un fet com aquest es consideri nomal quan no ho és", afirma Ferran Busquets, director d'Arrels Fundació. "Si no s'actua", assegura, "en dos o tres anys més persones i famílies arribaran al carrer".

Arrels insta a la ciutadania a sumar-se al crit "Ningú dormint al carrer", sortint al carrer mateix i instant la classe política a promoure polítiques socials i d'habitatge justes. També a través de les xarxes socials, participant activament a través de facebook, twitter, instagram i el web de la campanya www.ningudormintalcarrer.org

Data de la notícia: 
16 de Desembre de 2012

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net