Celebració de la Diada de Sant Ignasi a les escoles de Jesuïtes Educació

Trobada de l'alumnat de P5 a Jesuïtes Bellvitge

Aquest dimarts 12 de març les escoles de la xarxa Jesuïtes Educació han celebrat la diada de Sant Ignasi, una jornada en què els centres educatius de la Companyia de Jesús a Catalunya aprofiten per aprofundir en el coneixement de la figura d'Ignasi de Loiola, coincidint amb la data de l'aniversari de la seva canonització d'Ignasi de Loiola.

Durant tot el dia l'alumnat ha participat a diferents activitats de tot tipus, aquest any amb el lema "Qualsevol aventura comença amb una resposta... Ignasi va dir SÍ". Jesuïtes Educació vol que sigui una jornada per agrair el camí que fem junts, acompanyant els alumnes en el recorregut per construir els seus somnis, promoure la justícia social i contribuir a la humanització del món, amb gratitud i esperença.

En el pregó que obre la jornada s'ha recordat que l'aventura que inicià Ignasi segueix, i "el seu esperit empeny moltes escoles d'arreu del món on nens i nenes, nois i noies treballen per ser persones capaces de fer un món per a tothom". 

El programa del dia de Sant Ignasi inclou activitats adaptades a cada edat. Els petits de P5, per exemple, s'han trobat a l'escoles Jesuïtes Bellvitge per participar tots junts en activitats lúdiques i festives, amb dansa, música i joc. Els més grans han pariticipat en gincanes, xerrades, caminades a Montserrat, Manresa i Verdú o activitats diverses a través de les quals han treballat diversos aspectes i valors, en el clima d'una jornada festiva i celebrativa.

Data de la notícia: 
13 de Març de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net