El voluntariat a les nostres entitats socials

El voluntariat és fonamental per a les entitats que formen part del sector social dels Jesuïtes a Catalunya. Cada any, prop d'un miler de persones voluntàries realitzen algun tipus de tasca, suport o acompanyament en aquestes organitzacions socials. 

D'aquesta manera, el voluntariat no només fa possible que les entitats puguin portar a terme les seves activitats i projectes, sinó que genera ponts i vincles entres persones i col·lectius. Per la directora de la Fundació Salut Alta de Badalona, Maria Nadeu, "és una riquesa per tots" i demana als voluntaris i voluntàries que tinguin "ganes de conèixer, disposició i bon humor".

En aquest vídeo diverses persones comparteixen la seva experiència, les seves motivacions, la satisfacció que els aporta fer voluntariat i l'impacte que té a les seves vides.

Formen part del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya les fundacions Migra Studium de Barcelona, la Vinya de L’Hospitalet del Llobregat, Salut Alta i Carles Blanch de Badalona, Arrels-Sant Ignasi de Lleida i la delegació d'Entrecultures a Barcelona.

Data de la notícia: 
10 de Octubre de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net