Hospitalitat a l'estiu

Joves MAGIS vivint en comunitat de pregària i servei

L’estiu pot ser temps per a moltes coses i una d’elles és participar en un camp de treball.
 
Aquest agost deu joves d’arreu de l’estat espanyol han estat a Lleida vivint en clau de pregària i servei a la comunitat de jesuïtes i jesuïtines. 
 
S’han endinsat en l’art de l’acollida i de l’hospitalitat. Durant quinze dies han obert els ulls a la realitat de les persones nouvingudes i sense-llar de la ciutat de Lleida i els pobles de la comarca i han conegut les persones i entitats que els hi donen suport.
 
Ho han fet sota una sensibilitat, la del sant de Verdú, Pere Claver. Els seus serveis han estat a Càritas d’Alcarràs, la Fundació Arrels sant Ignasi i la Fundació Jericó. Han reflexionat també amb els testimonis d’aquestes i altres entitats que no només fan atenció sinó que busquen maneres de poder fer incidència política per tal de transformar les realitats d’injustícia que han vist. El desig és que al tornar cadascú a casa seva allò que ha vist i viscut continuï impregnant la seva vida i acció. 
 
MAGIS és la pastoral juvenil que porten arreu de l’estat espanyol els jesuïtes amb altres congregacions femenines com les Filles de Jesús.
 
Data de la notícia: 
04 de Setembre de 2019

Notícies relacionades

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net