Intercanvi entre alumnes de Migra Studium i de Jesuïtes El Clot

Ha estat la segona edició del programa Conviure i Aprendre

El curs passat es va iniciar el projecte Conviure i Aprendre, una experiència d’intercanvi entre alumnes del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques de Formació Professional de l'escola Jesuïtes El Clot amb alumnes dels cursos d’Electricitat de Migra Studium. Cinc dies d’aprendre junts, de compartir espais i coneixements, de conviure i donar-se la oportunitat a conèixer-se mútuament.

La segona edició s’ha celebrat a finals d'octubre. Els alumnes i voluntaris de Migra Studium han estat de dilluns a dijous realitzant classes i tallers a les instal·lacions de Jesuïtes El Clot, fet que els ha permès conèixer altres espais i formes de treballar, així com ampliar la mirada i descobrir altres recursos.

L’aprenentatge ha estat col·laboratiu, realitzant projectes i pràctiques en grups barrejats i aprenent els uns dels altres. És aquest fet el que més destaquen els professors de les dues entitats. Són ells mateixos els que confirmem de nou que la convivència amb altres ens porta a un aprenentatge més complet.

El darrer dia de l’experiència Migra Studium ha obert les seves portes als alumnes i professors del Clot, que han pogut veure de primera mà tot el es fa i on es fa. Van acabar la jornada visitant l’Espai Interreligiós. I per finalitzar l’intercanvi es van repartir certificats de reconeixement de l’experiència viscuda a cadascun dels participants per a així, celebrar junts tot allò viscut.

Migra Studium vol seguir generant espais oberts i compartits, espais per a tothom, espais que ens facin sortir de nosaltres mateixes per a trobar-nos amb l’altre, i acollir així, a cada persona amb tot el que és i tota la seva història.

Data de la notícia: 
12 de Novembre de 2019

Notícies relacionades

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net