Ja es pot consultar la programació de l'ITF per al curs 2012-13

L'Institut de Teologia Fonamental (ITF) ja ha publicat la seva programació per al curs vinent, 2012-2013. L'ITF, centre acadèmic de la Companyia de Jesús ubicat a Sant Cugat del Vallès, està incorporat a la Facultat de Teologia de Catalunya. Ofereix la Llicenciatura en Teologia Fonamental i també cursos de Formació Permanent de teologia a totes les persones interessades a posar-se al dia en les actuals investigacions bíbliques i teològiques.

La Teologia Fonamental està molt diversificada per les formes i els graus d'incidència del pensament contemporani i dels moviments religiosos, socials i polítics actuals en la fe i en la vida de la comunitat cristiana. La formació a l'ITF ho reflecteix atenent a diverses àrres d'investigació i docència, que tenen en compte el caràcter històric del cristianisme, les relacions entre l'Església i la societat en els seus diversos aspectes, o el diàleg interreligiós, entre d'altres.

Els professors del centre són especialistes en aquestes matèries. Entre el professorat hi figuren, per exemple, Xavier Alegre, Jaume Flaquer, Oriol Tuñí, Xavier Melloni, Hèctor Vall o José I. González Faus.

Data de la notícia: 
04 de Juliol de 2012
Arxius Adjunts

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net