La Fundació La Salut Alta celebra la "Diverfesta 2015"

La Diverfesta, al barri de La Salut Alta de Badalona

El passat dissabte 16 de maig, la Plaça Antonio Machado del barri La Salut de Badalona es va omplir de gom a gom gaudint, un any més, de la Diverfesta, una jornada lúdica organitzda, des de fa 10 anys, per la Fundació la Salut Alta, amb la col·laboració d'infants, voluntaris i famílies vinculades a l'entitat. 

Durant el matí es van realitzar activitats per a totes les edats, amb jocs per als més petits, tallers i manualitats per desenvolupar la creativitat, tast de menjars d’arreu del món, racons de henna i pintar cares, espais oberts d’opinió i actuacions d’animació infantil, tot emmarcat amb el lema “Tots diferents, tots iguals”.

A més de ser una proposta integradora i oberta al barri, el fet de comptar amb la participació del grup de percussió Kapaoltis i el Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià, va suposar un exemple més de col·laboració amb altres entitats de la zona. La Fundació la Salut Alta valora molt positivament la consolidació d’aquesta festa a les agendes del mes de maig. "Esperem que hi hagi més oportunitats per donar vida a un barri que, encara ara, es troba mancat d’oportunitats lúdiques com aquestes", han dit els organitzadors.

La Fundació la Salut Alta, entitat que forma part del Sector Social de la Companyia de Jesús treballa des de fa més de 10 anys amb la finalitat d'ajudar en el desenvolupament de la població d'aquest barri de Badalona, a través de l'educació, oferint especial atenció a menors i a les persones més vulnerables. 

Aquest reportatge del portal de notícies Badanotis recull alguns dels moments de la Diverfesta.

Data de la notícia: 
21 de Maig de 2015

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net