La Fundació Salut Alta de Badalona posa les #EmocionsEnJoc

La Fundació Salut Alta vol impulsar un programa d'educació emocional

El treball de l’educació emocional és bàsic pel desenvolupament de les habilitats socioemocionals dels infants, per tal de generar un benestar intern i extern. Per als infants i adolescents, el context i l'entorn són elements de forta influència en el seu creixement personal, de manera que és de màxima importància poder oferir-los espais per prendre consciència, regular i gestionar les pròpies emocions i les dels altres.

La Fundació Salut Alta de Badalona, centre del sector social de la Companyia de Jesús, dins del seu treball d'atenció i acompanyament a infants i joves del barri amb activitats de reforç educatiu i lleure, integra també l'educació emocional com a element fonamental per al seu desenvolupament. "La vida està plena de desitjos que ens mouen, pors que ens frenen i, alhora, quan aconseguim superar-ho, sentim la felicitat d’haver estat capaços de fer-ho realitat. Detectar aquestes emocions ens permet prendre consciència del que vivim, i aprendre-les a gestionar ens conduirà cap al benestar que somiem", expliquen des de la Fundació Salut Alta. 
 
Per portar a terme aquest treball, l'entitat vol oferir un programa d'educació emocional al llarg del curs que inclogui dinàmiques, teràpies psicològiques i tallers d'expressió artística, així com espais de reflexió i acompanyament per a 127 infants i adolescents. Per fer-ho possible, la Fundació Salut Alta ha engegat una campanya de microdonacions amb la que es proposa aconseguir 4.000€ del 8 al 28 de novembre. 
 
La campanya es pot seguir a les xarxes socials a #EmocionsEnJoc, i, al llarg de tres setmanes, es centrarà en tres emocions: la il·lusió, la inseguretat i la satisfacció, que es treballaran també als diferents projectes de l'entitat. Aquesta iniciativa es realitza en el marc del #GivingTuesday, moviment global que pretén mobilitzar ciutadans, famílies, organitzacions i empreses perquè contribueixin amb bones accions a projectes solidaris. Aquest any se celebra el 29 de novembre. 
 
Data de la notícia: 
10 de Novembre de 2016

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net