Més de 900 persones participen a la cursa solidària d'Entrecultures Barcelona

Es va celebrar al parc agrari del Baix Llobregat

Aquest diumenge 28 d’abril més de 900 persones han participat a la segona edició de la cursa “Corre per una Causa”, que ha tingut lloc al parc agrari del Baix Llobregat i amb la qual l’ONG Entrecultures ha aconseguit recaptar 12.000 euros.

Aquesta quantitat es destinarà a finançar el projecte d’educació “La Llum de les Nenes” (www.laluzdelasninas.org), que té com a objectius promoure l’accés a una educació igualitària per a més de 12.700 nenes que viuen en algun dels 12 països en desenvolupament o en zones de conflicte de l’Àfrica i Amèrica del Sud on té presència aquesta ONG jesuïta, principalment, a través dels programes del Servei de Refugiats de Jesuïtes i la xarxa d’escoles Fe i Alegria. Aquest projecte treballa en tres línies estratègiques: accés a l’educació, prevenció de la violència, i atenció i rescat de nenes i adolescents en situació de violència.

La cursa no tenia caràcter competitiu i s’ha dirigit sobretot a un públic familiar associat al món educatiu (joves, nens i nenes de col·legis i instituts, pares i mares), així com corredors aficionats i grups d’empreses. Per això, els circuits eren diferents segons diferents nivells de dificultat adaptats a totes les edats.

“Corre per una Causa” és el circuit de curses solidàries més gran d’Espanya, ja que cada any s’organitza en una mitjana de 13 ciutats. Fins ara, aquest esdeveniment ha aconseguit en total més d’1 milió d’euros en tota la seva història per a projectes educatius a Angola, Haití, Txad, Equador, Congo i Sudan del Sud.

Font: Entrecultures Barcelona

Data de la notícia: 
30 de Abril de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net