L'experiència de joves alumnes a l'Espai Interreligiós

El programa Info K de Televisió de Catalunya va ser el passat 28 de maig l'Espai Interreligiós de la Fundació Migra Studium, coincidint amb la visita d'un grup d'alumnes de l'escola Jesuïtes Casp. En aquest Espai, ubicat al centre de Barcelona, a Ciutat Vella, la Fundació Migra Studium ofereix a grups escolars la possibilitat de portar a terme un taller que permet acostar-se a la diversitat religiosa. 

Objectes de les diverses tradicions, les seves principals festes i celebracions, un mapa de la presència de les religions per països,... són alguns dels elements que d'una forma participativa i amena van descobrint els joves, i que contribueixen al diàleg i a vèncer els prejudicis que hi ha davant el fet religiós. 

Fa uns mesos que, a banda de la possibilitat de visitar l'Espai Interreligiós, la Fundació ofereix també, per a aquelles escoles que no s'hi puguin desplaçar, la possibilitat de rebre "la maleta de les religions", a través de la qual es pot portar a terme el taller al mateix centre educatiu.

Més informació al web de Migra Studium

Data de la notícia: 
10 de Juny de 2015

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net