#Motxilla2015: Fes el pas a l'acampada!

Des que aprenem a caminar, els petits passos sempre ens acompanyen en el camí de la vida... El pas a l'escola, a l'institut, a les colònies,... Els joves de 12 a 14 anys de la Fundació Salut Alta de Badalona tenen inquietuds i expectatives diferents i han decidit continuar avançant i fer el pas a l'acampada.

Sota aquest lema es presenta la campanya #Motxilla2015, per tal de recaptar fons per a poder garantir que tots els infants del centre puguin gaudir d'activitats, colònies i acampades d'estiu. L'entitat recorda la importància que tenen aquestes activitats en el procés de creixement i aprenentatge d'infants i joves, per això no vol que ningú en quedi exclòs. 

Amb la campanya es convida a tothom a fer possible el pas a l'acampada. Es pot col·laborar a tavés del web elmeugradesorra.org o bé fent directament un ingrés al compte obert per a la campanya. 

La Fundació Salut Alta és una fundació privada nascuda l’any 2004 amb la finalitat d’ajudar en el desenvolupament integral de la població del barri de La Salut Alta de Badalona a través de l’educació, amb especial atenció als infants i a les persones més necessitades. Al seu Centre Obert els infants i joves dels barris de La Salut i Llefià poden fer activitats socioeducatives de reforç escolar, lleure, esport, educació per a la salut, etc.

Més informació: Web Fundació Salut Alta

Data de la notícia: 
08 de Juny de 2015

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net