Nou grup MAGIS per a joves a Sant Cugat del Vallès

Adreçat a joves de 18 a 30 anys

El Centre Borja de Sant Cugat del Vallès acull a partir d’aquest curs un nou un grup de pastoral cristiana per nois i noies d'entre 18 i 30 anys.

Aquesta proposta s’integra a la iniciativa MAGIS de la Companyia de Jesús que aplega les diverses activitats, grups o experiències adreçades a joves d’aquesta franja d’edat. De fet, vol ser una proposta actual per a la vida cristiana des de l’espiritualitat ignasiana, que ofereixi a nois i noies elements de la fe cristiana que ajudin a situar-se en el món d’una manera diferent, descobrint el que realment val la pena, escrivint la pròpia història i construint comunitat.

En definitiva és una invitació a no deixar-se portar per la inèrcia ni conformar-se. És fàcil, si no estem atents, caure en el "és el que fa tothom" o quedar-se instal·lat en una posició de comoditat. Però precisament un dels trets de l’espiritualitat ignasiana és el desig de prendre la iniciativa i anar “a més”, que s’expressa a través del magis. Aquesta invitació porta a una experiència que és personal però que també porta a viure-la eclesialment, obrint-se a la realitat dels altres.

El nou grup de pastoral MAGIS a Sant Cugat comptarà amb el jesuïta Joan Morera com a consiliari, a més dels monitors/es que acompanyin i dinamitzin les activitats. Les trobades es faran divendres al vespre, amb una pregària inicial i posteriorment, activitats en grups per franges d’edat, sobre temàtiques diverses com l’espiritualitat, la formació cristiana, l’actualitat o la revisió de vida. A més, en coordinació amb la pastoral MAGIS de la Companyia de Jesús es podrà participar també en activitats, experiències o trobades puntuals amb altres grups de joves.

La proposta és oberta a tots aquells/es joves cristians/es que vulguin participar en un grup de formació, reflexió i pregària amb espiritualitat ignasiana. Les persones interessades poden demanar més informació a través del correu magissantcugat@gmail.com  o el telèfon 667565874.

Data de la notícia: 
19 de Setembre de 2018

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net