Pasqua Jove 2014: donar-ho TOT

Del 17 al 20 d'abril es celebrarà a l'escola Jesuïtes Lleida - Col·legi Raimat una nova edició de la Pasqua Jove organitzada pels Jesuïtes de Catalunya. El lema d'aquest any convida els joves a donar-ho "TOT" i s'inspira en una frase de Marc Vilarassau, jesuïta que va morir fa pocs mesos i que havia tingut una forta implicació en la pastoral de joves i en l'organització de les Pasques Joves: "la diferència entre donar-ho tot i gairebé tot és infinita".

Segons els organitzadors de la trobada, "volem ser generosos en la nostra vida, però quasi sense adonar-nos-en, tendim a reservar coses en la nostra vida, a tenir un racó de seguretat “per si de cas” algun dia ho necessitem". És per aquest motiu que aquest any es vol posar l'accent a "celebrar-ho tot, del tot, perquè el Senyor ens crida a totes, a veure’l present en tot".

La Pasqua Jove de Raimat, que aplega uns 250 joves d'entre 15 i 25 anys, és una proposta de la Pastoral de Joves dels Jesuïtes de Catalunya, que s'ha consolidat ja com una de les ofertes destacades dins de les trobades de Setmana Santa per a joves que s'ofereixen a Catalunya. Consisteix a 4 dies de convivència amb música, teatre, pregària, reflexió,... adaptant les celebracions de Setmana Santa al format i llenguatge dels joves d'avui. 

Més informació i inscripcions al web de la Pasqua Jove 2014. 

Data de la notícia: 
20 de Març de 2014

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net