Reutilització de béns: solidaritat i preservació del medi ambient

Foto: les bicicletes recollides a l'escola Jesuïtes Sarrià rarriben a San Ignacio de Moxos (Bolívia)

L'aula ambiental de la Sagrada Família acull, fins el proper 4 de gener, la mostra de fotografies Pont Solidari de la Fundació Banc de Recursos. És un un testimoniatge visual de com la reutilització de béns fomenta la solidaritat i contribueix a la preservació del medi ambient.

Il·lustra amb exemples reals d’empreses, entitats i ONG, l’origen i la destinació dels recursos gestionats per Banc de Recursos a través d’aquest servei en xarxa d’ofertes de recursos excedents com ordinadors, tractors, bicicletes, llits d’hospital, etc. i que han estat destinats a entitats que treballen per als col·lectius desfavorits del Tercer Sector a casa nostra i de diversos països en vies de desenvolupament (Bolívia i el Txad, principalment). 

Podeu visitar aquesta exposició els dilluns, dimecres i divendres de 10.00h a 14.00h, i els dilluns, dimarts i dijous, de 17.00h a 19.00h, al carrer Lepant, 281-283, cantonada Provença. I si voleu més informació sobre el programa Pont Solidari, podeu visitar www.pontsolidari.org

Data de la notícia: 
10 de Desembre de 2012

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net