Trobada de final de curs a la PAT Catalunya

Moment de la trobada a Barcelona

El passat dijous 13 de juny es va celebrar el ja tradicional trobada i Eucaristia de final de curs a la PAT Catalunya, de forma simultània en dues seus diferents. A Barcelona, la convocatòria era a la Capella del Palau, al costat de la seu de la Fundació Migra Studium, mentre que a la ciutat de Lleida, els participants de la trobada ho van fer des de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola.

Van acudir jesuïtes i laics/es vinculats a les diferents comunitats, grups i obres de la Companyia de Jesús a Catalunya, sent un moment privilegiat en què es visibilitzen i es troben les molt variades activitats i presències de la família ignasiana, en diferents llocs i sectors.

Les preferències apostòliques universals de la Companyia de Jesús, que s'han publicat fa pocs mesos, han estat l'eix de la trobada, per ser un dels esdeveniments destacats d'aquest curs. A elles s'ha referit el delegat de la PAT, Llorenç Puig, en la seva homilia, com els "quatre punts cardinals per a orientar la nostra missió en els pròxims 10 anys", assenyalant la necessitat de treballar en cadascuna d'elles, i destacant que "tot i que la nostra missió pugui ser complexa i difícil, la crida que ens fa avui el Senyor passa per confiar i ser conscients de la nostra petitesa". En línia amb aquestes preferències, la feina durant els propers mesos estarà marcat per la posada en marxa del nou projecte apostòlic per a la Província.

Aquesta trobada és, com va destacar Llorenç Puig, una oportunitat per agrair el viscut durant el curs. Hi va haver va tenir moments per al diàleg i la reflexió, l'Eucaristia com a moment central, i finalment, un espai més distès per compartir junts la celebració del final de curs.

Data de la notícia: 
20 de Juny de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net