Una "Escape Room" solidària a la Salut Alta de Badalona

La Fundació Salut Alta de Badalona, centre del sector social dels Jesuïtes, organitza aquest mes de juliol una "Escape Room" solidària per col·laborar amb la campanya #Motxilla2017. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar fons per tal de finançar les activitats de lleure dels infants i joves durant aquest estiu. 

“Aventura’t a sortir” és el lema que encapçala la #Motxilla2017. Aquest any s’ofereix la possibilitat de col·laborar amb un donatiu online, però també, com a novetat, es pot participar vivint l’aventura de sortir en primera persona a l’Escape Room Solidària que es durà a terme del 14 al 16 de juliol als locals de la Salut Alta, on es podrà descobrir quins secrets s’amaguen darrere d’unes colònies de la fundació. Una Escape Room és un joc que convida als seus participants a superar una missió a partir de pistes i endevinalles en un temps determinat. 

Activitats d'estiu: moment clau per al desenvolupament de les habilitats personals i socials

Després d’un curs on la Fundació Salut Alta ha treballat amb el lema “Aventura’t a sentir” i, on el treball de gestió emocional ha estat molt present a totes les activitats, arriba ara el moment de sortir durant l’estiu. Les activitats d’estiu són un moment clau pel desenvolupament de les habilitats personals i socials de qualsevol infant. Els responsables de l'entitat recorden que "per als infants del barri de la Salut Alta són especialment importants, ja que en la majoria de casos són l’única oportunitat que tenen de viure l’aventura de sortir del barri". 

Per tal de finançar les activitats i garantir que tots els infants i joves hi poden participar, l'entitat necessita aconseguir 4.000€ abans del 16 de juliol. Aquesta quantitat, juntament amb el finançament ordinari de les activitats, permet comptar amb una variada programació: els infants de 6 a 12 anys podran gaudir de cinc dies de colònies a La Garrotxa i dues setmanes i mitja de casal d’estiu al barri de la Salut. Pel que fa als adolescents, tindran dues setmanes de casal d’estiu i quatre dies d’acampada a Banyoles, on, entre d’altres, col·laboraran en el rodatge d’un curtmetratge. "En total, 85 infants i adolescents del barri participaran a les activitats aquest juliol.", expliquen des de l'entitat.

Font: Fundació Salut Alta


Data de la notícia: 
20 de Juny de 2017

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net