L'IQS engega un programa per introduir l'ecologia integral al món educatiu

El programa vol impulsar els valors ecològics

L'IQS ha presentat un programa de formació d'educadors en l'àmbit de l'ecologia integral. Es tracta del projecte Ecologia Integral i Educació Social de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià d’IQS

El seu objectiu final és introduir la idea d’ecologia integral en el món educatiu per impulsar a les noves generacions a ser formades en valors ecològics i preocupar-se en el repte ambiental, entre d’altres.

A través de quatre dimensions –voluntariat, espiritualitat, acollida i acompanyament i activitat acadèmica i de recerca- el programa vol proporcionar eines de treball als educadors d’escoles de primària i secundària, amb la finalitat de canviar la manera d’entendre la vida en societat en general.

Els professors de la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià d’IQS José Sols, Albert Florensa i Oriol Quintana, conjuntament amb el Grupo de Pensamiento Social Cristiano UNIJES i el Grupo de Ética de las Profesiones UNIJES, investigaran, durant dos anys, el tema de l’ecologia integral i la seva presència en el món educatiu. L’equip també participarà a les Jornadas UNIJES de Ecologia Integral,que tindran lloc a Madrid el 2019.

El programa compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, que farà possible la publicació d'un llibre i l’organització de seminaris i cursos per a educadors de primària i secundària.

Més informació: web IQS

Data de la notícia: 
21 de Juliol de 2018

Notícies relacionades

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net